jueves, 11 de julio de 2013

En marxa les obres de la passera entre Sant Boi i Sant Joan Despi

 
 
La nova vía sobre el riu Llobregat millorarà les connexions entre tots dos municipis a peu o en bicicleta. Els treballs finalitzaran a la tardor
 
 
Aquest mes de juliol s`han posat en marxa les obres per construir una passera entre les marges dreta i Esquerra del Llobregat, per millorar les connexions a l`espai fluvial del sud de la comarca. Aquesta nova via, de 36 metres de longitud per 4 d`amplada, será transitable la major parte de l`any y connectarà facilment les ciutats de Sant Boi i Sant Joan Despí a peu o en bicicleta. La passera s`esta construint a l`alçada del parc fluvial de Sant Boi i la planta potabilitzadora d`aigues de Sant Joan, en un punt baix de cabal d`aigua.
Aquest projecte forma part d`una estrategia global de recuperació ambiental i de l`ús social del riu Llobregat, des de Martorell fins a la desembocadura del Prat, duta a terme en els darrers anys per l`Area Metropolitana de Barcelona en col-laboració amb totas les administracions implicadas amb l`objetiu principal de que les poblacions riberenques deixin de viure d`esquenes al riu. Precisament l`entitat metropolitana és l`encarregada de finançar aquesta obra, juntament amb les dues administracions locals i la Unió Europea.
Es preveu que els treballs de construcción de la prova passera puguin finalitzar a la tardor.
 
 


No hay comentarios:

Publicar un comentario